pontos-logowapen-900x250

Nieuws

Pontos roeiers vieren afroeisucces

Geplaatst op 19-04-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Pontos

pontos-roeiers-vieren-afroeisucces

Een bijzondere trainingsdag
Bij roeivereniging Pontos in Lelystad is het feest! Afgelopen weekend werden er niet minder dan acht roei-kruisjes uitgedeeld, en ook vandaag was het een bijzondere dag voor de roeicoaches in opleiding. Ondanks enkele stevige regenbuien in de ochtend is er flink geoefend op het water ter voorbereiding op hun examen.

Verrassing na het (af)roeien
De grootste verrassing was er voor twee heren die de hele winter door hebben getraind met de meest geduldige coach van Pontos. Tot hun verbazing was vandaag de dag van hun afroeitest. Na een geslaagde proeve van bekwaamheid met de C2x+ boot, ontvingen zij in het clubhuis hun Bevoegdheid-Certificaat, met een grote glimlach uitgereikt door de kruisjescommissie.

Kilometers maken en dank
Deze verse roeiers hebben nu maar één missie: veilig en met veel plezier kilometers maken. Er staat hen niets meer in de weg om dit jaar flink wat wateren te verkennen. Ze zijn hun coach ontzettend dankbaar en steken ook een dikke pluim op voor alle inval- en hulpcoaches die hebben bijgedragen aan dit succes.

Vooruitzicht op meer roeiplezier
Aanstaande zaterdag 20 april belooft het weer een sprankelende middag te worden bij Pontos, waar leden, na een flinke training, kunnen afroeien voor hun toer-kruisje. Veel roeiplezier en succes iedereen!

 

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Raymond Brettschneider
21 apr 2024 21:49

Wow, goed gedaan, en verdient! Vele veilige (en droge) kilometers toegewenst!

Leendert Aarts
20 apr 2024 11:38

Heren, nogmaals gefeliciteerd

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Kees de Haan Een prachtige weergave van de inzet die door de leden is gedaan. We kunnen trots zijn dat veel leden op zo een dag de handen uit de mouwen steken en gebouw, boten en terrein op orde en schoon te houden

Frens Dijkman Helemaal Goed! Proficiat Ferry

Leendert Aarts Ferry gefeliciteerd zeer verdiend en Hans goede opvolging uitgekozen

Leendert Aarts Gefeliciteerd en na wat ik zie en gelezen heb ook erg gezellig