pontos-logowapen-900x250

Nieuws

Toeren onder begeleiding van Jeroen Reinhold

Geplaatst op 02-05-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Toercommissie – Louise

toeren-onder-begeleiding-van-jeroen-reinhold
Naar aanleiding van een tip van Daniëlle Meijvogel over een toer die zij een aantal jaren geleden heeft geroeid en die in samenwerking was met Jeroen Reinhold, hebben wij als toercommissie gevraagd aan Jeroen of hij dit nogmaals wilde doen.

Jeroen, bioloog werkzaam bij Landschapsbeheer Flevoland, weet enorm veel over de Flevolandse natuur en is een bezielende verteller. We hebben hem bereid gevonden dit nogmaals te doen. Op 11 mei 2024 gaat deze tocht plaatsvinden. We verzamelen om 12 uur op Pontos en vertrekken om 12.15 uur. Waarschijnlijk zullen we aan het eind van de middag weer terug zijn. Neem dus de lunch mee, zodat we ergens onderweg in de natuur onze lunch kunnen nuttigen.

Er kunnen maar een beperkt aantal roeiers mee, aangezien we met de C2x+ boten gaan. De Ceraphus gaat mee naar de Elfstedenmarathon in dat weekend, waar een aantal roeiers van onze RV aan deelneemt. Fantastisch!

Dat betekent dat er 3 boten beschikbaar zijn voor deze tocht, dus plek voor 9 personen. Er zijn al 7 inschrijvingen dus er is nog plek voor 2. Uiteraard kun je je naam op de reservelijst plaatsen voor het geval er een roeier bij nader inzien niet zou kunnen of dat we eventueel toch een extra roeiboot mee kunnen nemen. Dit doen we in overleg met Jeroen.

reot.[antispam].@rvpontos.nl

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Kees de Haan Een prachtige weergave van de inzet die door de leden is gedaan. We kunnen trots zijn dat veel leden op zo een dag de handen uit de mouwen steken en gebouw, boten en terrein op orde en schoon te houden

Frens Dijkman Helemaal Goed! Proficiat Ferry

Leendert Aarts Ferry gefeliciteerd zeer verdiend en Hans goede opvolging uitgekozen

Leendert Aarts Gefeliciteerd en na wat ik zie en gelezen heb ook erg gezellig