pontos-logowapen-900x250

Nieuws

Triomf op de Bosbaan tijdens Hollandia

Geplaatst op 22-04-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Coachcommissie - MariĆ«t

jarne-en-thijmen-bosmaan

Op zondag 21 april kwamen roeiers uit heel Nederland samen voor de Hollandia Regatta op de Bosbaan in Amsterdam. Ondanks de afwezigheid van enkele teamleden zoals Joyline, die thuisbleef voor haar nieuwe kittens, en Olaf, die moest werken, leverden Jarne van Skøll (Amsterdam) en Thijmen van Orca (Utrecht) indrukwekkende prestaties.

Triomfen in de races
Thijmen mocht de spits afbijten in het veld van de lichte gevorderde vier-zonder. Met krachtige halen en strategische scherpzinnigheid roeide hij als slag naar de eerste plaats, waarmee hij zijn tijd als beginneling afsloot. Niet lang daarna domineerde Jarne het veld in het beginnelingen dubbel-twee. Zijn uitmuntende prestatie verdiende hem eveneens een blik en betekende het einde van zijn beginnelingenstatus.

Felicitaties van de coach
Hun uitzonderlijke prestaties en het winnen van hun welverdiende blikken zijn een bewijs van hun harde werk. Ondergetekende feliciteert de heren met hun onwijze goede wedstrijden en hun zeer verdiende blik, WAARVOOR HULDE!!!!!!

Reageer

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Leendert Aarts
23 apr 2024 09:57

Gefeliciteerd mannen

Arjen Vollebregt
22 apr 2024 16:21

Hoezee!

 

 

Handige links

Zoeken

Recente reacties

Kees de Haan Een prachtige weergave van de inzet die door de leden is gedaan. We kunnen trots zijn dat veel leden op zo een dag de handen uit de mouwen steken en gebouw, boten en terrein op orde en schoon te houden

Frens Dijkman Helemaal Goed! Proficiat Ferry

Leendert Aarts Ferry gefeliciteerd zeer verdiend en Hans goede opvolging uitgekozen

Leendert Aarts Gefeliciteerd en na wat ik zie en gelezen heb ook erg gezellig